Biotrue ONEday (30 kom leća)

142 kn
90% preporučuje
Zaliha
šaljemo: srijeda 20.10. Stock day info: Today 20. listopada Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 20. listopada odaberite parametre
Zaliha

Druga pakiranja:

Biotrue ONEday (90 kom leća) 356 kn

Delivery

Hrvatska pošta
2-3 dana
142 kn
Besplatan poklon u vrijednosti do 43 kn za narudžbe iznad 229 kn

Kontaktne leće Biotrue ONEday

Biotrue OneDay su jednodnevne kontaktne leće proizvođača Bausch Lomb. Proizvođače ovih leća inspiriralo je unutarnje okruženje ljudskog oka. Dizajnirane su tako, da snimaju prirodna svojstva.

HyperGel

Leće Biotrue OneDay koriste HyperGel materijal koji kombinira svojstva klasičnog i silikon hidrogela materijala - visok sadržaj vode i visoka propusnost kisika. HyperGel tehnologija djeluje na osnovi tvari koja se nalazi u gornjem sloju materijala leće. Ove tvari sudjeluju u stvaranju lipidnog sloja i pomoću toga, smanjuje se dehidracija leće. Leća će i dalje biti ugodno vlažna i održavati dobre optičke osobine za vrijeme nošenja. Sadržaj vode je 78% i može se usporediti s količinom vode u rožnici.

UV filtar

Leće Biotrue OneDay sadrže UV filtar koji apsorbira štetne UVA i UVB zrake. Potrebno je istaknuti da kontaktne leće sa UV filtrom ne trebamo gledati kao potpunu zamjenu za sunčane naočale. Kontaktna leća naime ne pokriva cijelu površinu oka, nego samo dio oka.

Karakteristike
Proizvodač: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Veličina paketa: 30 leća
Vrijeme nošenja: 1 dan
Rok trajanja: 12 mjeseci ili više
Propusnost kisika: 42 Dk/t
Sadržaj vode: 78%
Ime proizvoda: Biotrue ONEday
Raspon dioptrije: od -9.00 do +6.00
Materijal leća: Nesofilcon A
Mogu li spavati s lećama?: Ne
UV filter: Da

Naslov recenzije

90%
147 naših stranaka preporučuje ovaj proizvod

Komentari

Imate li kakvih pitanja?