Kapi za oči OPTIVE 10 ml

73 kn (9.69 €)
96% preporučuje
Ove kapi za oči trenutno nisu na zalihi zbog ograničenja proizvođača Allergan. Hvala vam na razumijevanju.
šaljemo: odaberite parametre
Overseas Express 30 kn (3.98 €)   
Hrvatska pošta 25 kn (3.32 €)   
Besplatna dostava za narudžbe iznad 499 kn (66.23 €)
73 kn (9.69 €)
Besplatan poklon u vrijednosti do 53 kn (7.03 €) za narudžbe iznad 229 kn (30.39 €)

Kapi za oči OPTIVE

Kapi za oči OPTIVE su novi proizvod na tržištu umjetnih suza. Uz svima dobro poznate umjetne suze Refresh, svjetski poznati proizvođač ALLERGAN lansirao je Optive kapi za oči - jedine umjetne suze sa jedinstvenim dvostrukim djelovanjem.

OPTIVE kapi za oči namijenjene su svim osobama sa problemom suhih, umornih i osjetljivih očiju. Sindrom suhog oka je jedan od vodećih oftalmoloških poremećaja. Dolazi naime do stanjivanja suznog filma uzrokovanog smanjenim izlučivanjem suza, a posljedica toga je isušivanje te vremenom čak i oštećenje površine oka. Ovaj poremećaj je učestao kod korisnika kontaktnih leća, profesionalnih vozača, bolesnika nakon očnih zahvata, žena u menopauzi i osoba koje svaki dan više sati rade na računalu.

Osjećate suhoću, peckanje, svrbež, „pijesak u očima“, osjetljivi ste na svjetlost, vaše oči su crvene? Tad vjerojatno i vi patite od sindroma suhog oka, ali taj problem će ubrzo postati vaša prošlost! Optive su jedine umjetne suze sa jedinstvenim dvostrukim djelovanjem – osmoprotekcijom i lubrikacijom. Nova tehnologija dubinskog zaštitnog djelovanja (osmoprotekcija) sadrži kompatibilne topljive tvari koje štite stanice epitela rožnice od stresa uzrokovanog izloženosti povećanoj osmolarnosti. Sastojci L-karnitin i Erythritol prodiru do dehidracijskih stanica na površini oka i stimuliraju njihov metabolizam. Na taj način regeneriraju vlažnost, dubinski i dugotrajno dolazi do obnavljanja osmotske ravnoteže stanica, suzni film postaje hidratiziran, a stanice epitela zaštićene. Kapi za oči OPTIVE sadrže jedinstvenu formulu dvostrukog djelovanja bez dodatnih soli za olakšanje simptoma suhog oka. OPTIVE sadrže siguran konzervans PURITE koji se na sunčevom svjetlu razgrađuje na sastavne dijelove suza te se stoga može usporediti s proizvodima bez konzervansa.

Za korisnike sa sindromom suhog oka:

  1. OPTIVE kapi možete upotrebljavati dok nosite kontaktne leće
  2. zaštitna komponenta PURITE ne nadražuje oči i djeluje kao proizvod bez konzervansa

Kapi za oči OPTIVE pružaju dugotrajan osjećaj ugode i što je najbitnije, pružaju trenutačno i učinkovito olakšanje simptoma suhog oka.

Karakteristike - Kapi za oči OPTIVE 10 ml

Proizvodač: Allergan
Volumen: 10 ml
Rok upotrebe nakon otvaranja: 3 mjeseca
Konzervansi: Da
Medicinsko pomagalo: Da

Naslov recenzije

96%
23 naših stranaka preporučuje ovaj proizvod

Komentari

Imate li kakvih pitanja?