TopVue Plus (6 kom leća)

102 kn
100% preporučuje
Zaliha
šaljemo: ponedjeljak 29.11. Stock day info: Tomorrow 29. studenoga Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched odaberite parametre
Zaliha
Dodaj
77 kn

Druga pakiranja:

TopVue Plus (1 kom leća) 25 kn

Delivery

Hrvatska pošta
2-3 dana
102 kn
Besplatan poklon u vrijednosti do 43 kn za narudžbe iznad 229 kn

Kontaktne leće TopVue Plus

Mjesečne kontaktne leće TopVue Plus napravljene su od mekog materijala Metafilcona A. Odlikuje ih visoki udio vode, važan za udobnost tijekom nošenja i UV filtar koji štiti vaše oči od štetnih zraka.

Mjesečno korištenje

TopVue Plus namijenjene su 30-dnevnom svakodnevnom korištenju. Kontaktne leće je nakon tog vremena potrebno baciti i zamijeniti novim parom leća. TopVue Plus je potrebno ukloniti prije spavanja i čuvati u kutijici napunjenoj otopinom za čišćenje. Ove kontaktne leće lagano su obojene za što lakšu upotrebu.

Posebna tehnologija oblikovanja ruba

Mjesečne kontaktne leće TopVue Plus oblikovane su pomoću nove tehnologije koja donosi radijalan rub. Poseban inovativan oblik, zahvaljujući tankom dizajnu, koji je ravnomjerno raspoređen, smanjuje kontakt između kontaktnih leća i kapaka i samim time donosi veću udobnost i neometano treptanje.

UV filtar

TopVue Plus sadrže UV filtar koji štiti od UVA i UVB zraka. S obzirom da kontaktne leće ne prekrivaju cijelu površinu oka te bjeloočnica ostaje nezaštićena, i dalje se preporučuje korištenje sunčanih naočala.

Očuvajte zdravlje svojih očiju

Zahvaljujući visokom udjelu vode (55%), kojim se ponose i precizno oblikovanom obliku leće, TopVue Plus pružaju odličnu stabilnost u oku i konstantnu vlažnost koja pridonosi svježini, udobnosti i zdravlju vaših očiju.

Karakteristike
Proizvodač: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Veličina paketa: 6 leća
Rok trajanja: 24 mjeseci ili više
Propusnost kisika: 27 Dk/t
Vrijeme nošenja: 30 dana
Sadržaj vode: 55%
Raspon dioptrije: od -15.00 do +6.00
Materijal leća: Methafilcon A
Mogu li spavati s lećama?: Ne
Ime proizvoda: TopVue Plus
UV filter: Da

Naslov recenzije

100%
35 naših stranaka preporučuje ovaj proizvod

Komentari

Imate li kakvih pitanja?